Koordinatori për të drejtën e informimit

 

Koordinatori për të  Drejtën e Informimit

Alida Beqiraj

Adresa e institucionit

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, nr. 3, Tiranë, Shqipëri

Orari i punës

E hënë e enjte, ora 08.00-16.30 dhe të premten, ora 8:00 – 14.00